La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

lunes, 16 de mayo de 2011

Luxe buit de contingut

Acaba d'enviar-se als veïns una revista de GxC que rivalitza en luxe amb l'anterior lliurada per CiU. 10 fulls en aquest cas, 20 pàgines de paper couché plenes de fotografies i buides de contingut, en un intent més de demostrar que alguns Partits que concorren a les Eleccions Municipals disposen de suculents fons que els permeten no només revistes sinó també sopars per tot el que s'apropi, demostracions de ball i el que faci falta.
Com a literatura de la luxosa revisteta, les fotografies de 28 persones d'aquest Partit anunciant que el seu major desig és dedicar el seu treball al poble de Cabrera al que tant estimen. Des de la nostra modèstia, no entenem què pinten 28 persones en una Llista en la qual com a màxim hi ha 11 regidors.
Suposem que els altres aspiren al fet que en el repartiment del pastís posterior a les Eleccions, els toqui alguna cosa, sempre suposant que GxC guanyi, la qual cosa és molt suposar.
Tots els retratats expliquen com dèiem, el seu amor pel poble i les àrees on poden desenvolupar un hipotètic treball futur. Curiosament, fins a quatre persones volen aportar la seva experiència en Festes, i no menys de tres desitgen treballar en Hisenda. Els veig a tots  un dia després del 11 de Juny (sembla ser que és el dia en què es constitueixen els ajuntaments), fent cua com bojos per preguntar "què hi ha del meu?"
També a l'interior, ocupant res menys que set pàgines, fotografies de l'aconseguit per GxC: Cal Conde (mèrit de GxC?), nous vehicles (visqui la despesa en temps de crisi), adequació del Camí de Cabrils, La Riera i pavimentació del pàrquing, plaques solars, L'envelat, la pista de skate i l'herba artificial del camp...Impressionant!.
Per cert, i la platja??? i La Franja???, i El Plà??? i Costamar???, i Les Senies???, i Agell???
Gens, sembla ser que no han fet gens. Clar que ja sabíem, per GxC el poble té de límits l'autopista pel sud i la muntanya i el Cementiri al Nord. La resta serà terra de ningú.
Al mig del luxe, paraules soltes de Diàleg (segueixen obstinats que Diàleg és anunciar a la gent que van a fer el que els doni la gana), d'Independència (però s'han passat quatre anys depenent de Convergència i del que el seu assessor d'Urbanisme ha volgut) i de Proximitat (però els veïns del Litoral no hem vist el seu Alcaldable més de dues vegades en quatre anys, una per dir-nos que parava el carril-bici -mentida- i l'altra per explicar l'atropellament del Conveni de la Genera -Opacitat i menyspreu a tota la població).
Que no cregui el Sr. Vilà que ell representa al poble de Cabrera. Molts ciutadans han tingut ja l'ocasió de conèixer com reina sense governar, i com es complau en la seva poltrona ignorant els problemes reals de la població.
Les urnes li mesuraran millor que ningú en uns dies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario