La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

jueves, 12 de mayo de 2011

Estem encantats.

Sí, en el Plà estem encantats perquè de sobte nostra benvolgutda zona sembla haver-se convertit en la nena bonica de Cabrera de Mar.
Dia sí i dia també, matí i tarda, ens visiten tots els nostres polítics. No només se'ls vé pel carrer, sinó que munten les seves parades als nostres parcs, regalen globitos i pamflets als nostres fills i es mostren veritablement amables.
Algun Regidor ha tingut de sobte una inspiració divina, i ha manat engalanar el Plà, pintant cada banc i repintando les tanques, a més de que una legió de jardiners estan deixant tot com una patena. A aquesta dedicació se sumeixi la policia, que freqüenta els seus passejos per la zona com mai abans, la furgoneta dels Serveis Municipals que està atenta a qualsevol falta i la neteja, que fins i tot passa més d'una vegada per setmana.
Increible!.
Als nens se'ls enganya amb unes chuches. Voldran enganyar als ciutadans del Plà amb aquestes chuches de les tres últimes setmanes perquè els votem?
Això sí, al que no es vé és al Sr. Alcalde. O ens menysprea tant que ni es molesta, o té clar que aquí no va a treure un sol vot.

Probablement, les dues coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario