La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

viernes, 6 de mayo de 2011

Anònim

Els carrers del nostre poble, tant en el centre com en el litoral, van aparèixer el dia 4 de Maig alfombradas amb centenars de fullets sobre el tristament famós tema Calipso.
En el document es descriuen els fets i precedents que van portar al tancament del local,així com la resolució judicial i la querella contra l'Ajuntament, per un import de 5 milions d'euros.
Més enllà de l'interès d'aquest tema per al poble, criden l'atenció alguns aspectes que considerem vitals:
a) No és admissible la informació anònima. Si algú té interès per informar al poble, ha d'identificar-se sense cap dubte i explicar-ho també als mitjans de comunicació.
b) No pot acceptar-se que la manera d'informar sigui el tirar un pamflet al carrer, fen que el Municipi hagi de netejar el poble sencer l'endemà. Nocturnitat i anonimat són sinònims d'interessos poc clars.
c) El fullet dóna alguna dada que no sembla estar a l'abast de tots, com per exemple la despesa que l'Ajuntament ha tingut fins a la data com a conseqüència d'aquesta querella. Interessant.
d) La pregunta al carrer és: a quin grup afavoreix tan oportuna informació als ciutadans de Cabrera? o potser és un advertiment a alguns Partits polítics perquè evitin futures aliances amb el Partit que el seu Alcaldable va ser el responsable del tancament?
En qualsevol cas, l'autor del fullet ha aconseguit el seu objectiu. Tot el poble té ara una informació que per la manera en què ha estat difosa, probablement no tindrà contestació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario