La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

domingo, 29 de mayo de 2011

Dividits

Els resultats de les ultimes eleccions Municipals a Cabrera de Mar mostren la divisiò en què esta caient el nostre poble.
A la ja tradicional separacio entre partidaris de Carlos Rocabert i equip de govern s'ha sumat ara un nou Partit que va neixer en el Pla amb voluntat que els ciutadans que habiten per sota de l'Autopista siguin escoltats.
Rocabert va passar de 6 regidors a quatre, sent encara la força mes votada en el 2007, però perdent vots substancials que van donar 3 regidors a cadascun dels seus adversaris, Convergència i GxC. Tots dos van unir forces per governar amb la minima mayoria, que van utilitzar per imposar-se durant quatre anys. Les raons per les quals El Pla en aquests mateixos anys ha estat repetidament castigat per aquest govern solament ho saben els seus responsables.
Ara El Pla entra en el joc com mes de 300 vots i un desig expressat clarament durant la campanya electoral d'intervenir en la politica municipal per crear un nou model de gestiò que porti a Cabrera al segle XXI en el qual encar  no hi ès.
Qui pactarà amb qui? Qui renunciarà a alguna cosa per governar? Qui oblidarà el seu orgull per assegurar una cadira? Les travesses són moltes, però les mes atrevides parlen de repetir l'aliança de CiU amb GxC, a pesar que tots dos liders van acabar farts del seu aliat.
AI-CM podria pactar amb qualsevol, però els seus principis passen per una modificaciò del POUM, aspecte tambè vital per al PP i pot ser para ERC, però en qualsevol cas, CiU o bé GxC seran al Govern futur, ja que una de les dues és indispensable per tenir mayoria.
En qualsevol cas, oblidar a AI-CM seria un error del que es arrepentiria el futur Ajuntament. Gens pitjor que menysprear a una part del Municipi com el litoral, ara que per fi s'han unit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario