La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

domingo, 5 de junio de 2011

Veïns del Plà, tremoleu.

L'estiu s'apropa per a tots, però els veïns del Plà dirigeixen les seves mirades a la platja amb la desconfiança de qui sap que estiu és sinònim d'invasió.
La primera invasió és la de famílies disposades a aprofitar els avantatges d'una platja que permet arribar fins a l'aigua amb el cotxe. Caps de setmana en els quals anar a la platja és impossible per causa de la pols aixecada pels vehicles invasors, on cada metre quadrat de sorra és disputat fins a impedir el moviment, i on l'invasor sap que pràcticament tot està permès, des d'abandonar els residus en la sorra fins a aparcar impedint la sortida d'uns altres.
La següent invasió prové de la permissivitat de l'Ajuntament de Vilassar de Mar. Ja s'anuncia el temible Summer Festival, amb la seva estridència indesitjable per als veïns, amb el seu botelló degradant enmig de la permissivitat oficial, amb les seves seqüeles de brutícia ambiental i en alguns casos moral, amb la complacencia d'Ajuntaments com el de Vilassar (que ho organitza) i el de Cabrera (que ho tolera).
Permetran els nous Ajuntaments que la qualitat de les nostres platges segueixi sota mínims de nou? No seran capaços de trobar substitutius que els veïns i els forans considerin atractius?
Mentre permetem que les nostres platges es degradin d'aquesta forma, no esperem que els nostres fills ens agraeixin el món que els deixem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario