La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

sábado, 12 de marzo de 2011

Transformació.

Un racó de Vilassar (autor, J. Merino)
Els ciutadans de Vilassar de Mar tindran el proper 22 de Maig la seva oportunitat de ratificar a l'equip de Govern actual, o no, igual que tots els Municipis d'Espanya.
El que sorprèn de Vilassar és la seva transformació en els últims quatre anys. Els seus habitants encara recorden el malson que va acabar en el 2007, quan les Eleccions d'aquell any van expulsar al Govern més ineficient de l'últim segle. Els seus carrers eren un model...de brutícia, de falta de manteniment, de deterioració progressiva i d'abandó solemne.
La recollida d'escombraries a Vilassar, el tristament famós PAP que tothom odiava i a ningú satisfeia salvo als quals ho van imposar havien aconseguit crear una trista fama en la població.
L'equip actual va aprendre la lliçó i es va posar les piles ràpidament. Va començar per eliminar el PAP, va passar als contenidors tradicionals com a pas intermedi als soterrats, i va començar a efectuar tasques de manteniment i gairebé de reconstrucció.
Carrers nous, ampliació de les areas per vianants, més zones per als nens, renovació del bulevard de la Atlándida, impuls al passeig de la platja, millor il·luminat, en fi, mil obres de tot tipus que inclouen el llançament del logo VdM'activa, que comença a despuntar en les últimes setmanes.
No sabem si tanta modernització efectiva costarà més als ciutadans en forma d'impostos locals o l'ajuntament s'està endeutant per sobre de les seves possibilitats, però no hi ha dubte que la diferència en quatre anys és més que apreciable, i en dos mesos se sabrà si així ho aprecien també els veïns.
Vilassar de Mar és el nostre veí més proper. I veient la seva transformació radical en quatre anys, ens confirmen que també és possible transformar Cabrera en un poble modern tant en estil com en ideologia, des del segle anterior en el qual encara vivim per culpa de l'Equip de Govern del nostre Ajuntament.
Amén (que vol dir "així sigui").

2 comentarios:

  1. per cert, trobo que hi ha una mica de demagògia aquí...a cas no sabeu que les pintades de l'estació, de les que tant us queixeu, és territori de Vilassar de mar, i no de Cabrera?? I la ubicació de la deixalleria va ser decidia per enginyers, no pel govern municipal, entre d'altres.
    Abans de parlar i criticar, feu alguna crítica constructiva i, sobretot, convindria aprendre a no fer demagògia pura i a informar-se.

    ResponderEliminar
  2. Doncs...sí, son del "territori" de Vilassar, pero les pintades existeixen igualment en Cabrera, així que publico una foto-denuncia com a exemple.
    De la deixallería no dic rès, no entenc.

    ResponderEliminar