La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

sábado, 19 de marzo de 2011

Es consuma una tragèdia

Dijous passat dia 17 de Març es va aprovar el POUM de Cabrera de Mar, al costat de dos Convenis, el de la Genera i el dels Sauces.
Un assumpte tan vital per al futur del nostre poble com el POUM va ser aprovat amb sis vots a favor i cinc en contra. És possible que més del 40% de la població estigui en contra i no obstant això es decideixi anar endavant amb tan crucial projecte?
Doncs sí.
Un polític prudent, d'aquests que pel que sembla queden pocs, intentarien trobar per tots els mitjans possibles el major consens dels ciutadans abans d'aprovar un POUM. Desgraciadament, la prudència no és el fort del nostre equip de govern, així que, contra vent i marea, han anat endavent independentment del que pugui dir la ciutadania.
Decebedor. Han passat el corró perquè poden sense importar les conseqüències, però els ciutadans no obliden.
Han rematat també el Conveni de la Genera, on 700 signatures no han estat capaces de parar-los. Considerant que els dos grups que governen van obtenir en les passades eleccions menys de 700 vots, cal considerar el menyspreu que això suposa per a la població.
Té raó la joventut en estar decebuda dels polítics. Fins als locals estan obstinats a desmuntar el futur.

4 comentarios:

  1. Perdó, en el meu poble 518 + 526 = 1.044, i 1.044 és major que 700....

    ResponderEliminar
  2. L'aprovació inicial del POUM es va fer amb 10 vots a favor i només un vot en contra. Caldria preguntar-se per què ERC ha votat en contra a la provisional, que no varia pas tant de la inicial....Potser per què s'acosten eleccions???? :)

    ResponderEliminar
  3. La canalización de la Rambla Vinyals no se ejecutó por culpa de la sequía del 2008, que obligó a la ACA a desviar sus presupuestos hacia un posible trasvase del Ebro. Posteriormente, parece ser que debido a la deficiente gestión de la ACA, nunca más ha habito partida para este tipo de infraestructuras, y menos al llegar la crisis. Si preguntàis en el ayuntamiento os darán detalles. Quizás sea más culpa de la fantástica gestión del tripartito que del ayuntamiento, no creeis????

    ResponderEliminar
  4. Té raó el primer comentari, em volia referir a cadascun dels dues grups, per recalcar que 700 signatures en contra són tantes que hagués estat millor pensar-li-ho dues vegades.
    Pel segón comentari, li he de dir que sí, varía i molt, sobretot en coses fonamentals, pero no puc fer aquí un anàlisi detallat.
    El tercer comentari és veritat tot el de la ACA , està semi-arruïnada, però això no li ha impedit fer desenes d'obres des del desastre del suposat transvasament.

    ResponderEliminar