La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

sábado, 26 de marzo de 2011

Llegit en els Periòdics

"Porten a la fiscalía el Conveni del tennis La Genera".
"Els Veïns del Plà de l'Avellà presenten una Candidatura Independent"
"Amb l'Urbanisme com a repte"

En menys d'una setmana, el periòdic El Punt-Avui ha publicat tres notícies referents a Cabrera, i en dir de molts, les tres estan relacionades entre si i les tres tenen a veure amb El Plà.
Sembla clar que en el litoral la gent comença a estar farta, però seria un error intentar defensar només interessos d'una part del poble, caient en un error semblat a l'actual.
Així que escoltant l'entrevista recentment realitzada per Albert Calls en Radio Cabrera a dos membres de la nova formació, s'observa que manifesten clarament la seva voluntat de treballar per a tot el poble buscant una integració llargament desitjada.
Mentrestant, algun candidat present en facebook comença a manifestar-se desqualificant a uns altres no esmentats. Això és estil...o millor, falta d'estil.

1 comentario:

  1. Disculpeu la intromissió eh, però pel bé da l'objectivitat us he de dir que aquesta paret amb pintades pertany a una finca particular....No obstant, tot i que l'ajuntament no pot ni ha d'intervenir en res que no sigui públic, s'està parlant amb l'administrador per tal de treure la pintada. Fa unes quantes setmanes que jo personalment vaig passar la instrucció de fer-ho a GICSA.
    També aprofito per dir-vos que la foto de les deixalles llenádes al voltant de la paperera està feta en un espai privat (polígon D de Santa Margarida), pendent de ser recepcionat per l'ajuntament, i per tant l'ajuntament tampoc pot fer-hi res.
    De fet hi ha temes a comentar en totes les fotos.....però s'ens faria massa llarg. No obstant, de debò, estic obert a comentar el que considereu, com sempre ho he estat.
    Cordialment,

    ResponderEliminar