La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

jueves, 31 de marzo de 2011

Un comentari interessant

El comentari està inserit en l'Entrada del passat dissabte i pertany al Sr. Jordi Mir. És molt interessant perquè precisa, si he entès bé, que les fotografies publicades en aquest humil blog no són responsabilitat de l'Ajuntament, en un cas perquè les pintades es troben en el mur d'un edifici privat, i en un altre cas perquè la brutícia està en un terreny no cedit a l'Ajuntament.
Bé, és possible que aquest sigui el punt de vista de l'Ajuntament, però, ara, convido al Sr. Mir al fet que ho vegi des del punt de vista d'un ciutadà qualsevol.
Pot explicar a aquest ciutadà que escombraries escampats enmig d'un municipi, potencialment insalubres, no són responsabilitat municipal? Si no és terrè de l'Ajuntament, no pot obligar-se al seu amo a mantenir les mínimes condicions higièniques? Ho toleraria si estigués en un terreny en el centre del poble?
I si les pintades estiguessin en la façana de l'Església? i si les pintades estan en les parets de   la riera?
Reconec al Sr. Mir que, com s'apropen eleccions, els serveis de neteja, parcs, jardins, etc. estan treballant a fons aquests dies en El Plá. Els grafitis han desaparegut, es pinten bancs, s'arreglen petits desperfectes, etc.

Sempre en l'esperança que l'última acció positiva sigui la que inclini el vot, però els grans temes, els greuges i menyspreus que hem patit en aquests últims quatre anys són més difícils d'esborrar que les pintades.

1 comentario:

  1. Perdó, dues precisions:
    1.- L'ajuntament sempre requereix als propietaris que poden afectar a l'estètica, la salubritat, l'accessibilitat, etc..
    2.- L'ajuntament no està fent res diferent pel fet que s'acostin eleccions. Les accions que descriu es fan periòdicamenta tots els nuclis del municipi.
    Salutacions,
    Jordi Mir

    ResponderEliminar