La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

sábado, 5 de marzo de 2011

Carnestoltes a la escola bressol del Plà


Les tanques col-locades pels pares
Divendres passat la guarderia del Plà va celebrar el Carnestoltes amb els nens, que l'hi van passar en gran.
A la sortida de la Escola es van dirigir al parc, on un nombrós grup de pares i avis els esperaven per gaudir del sol que acabava de sortir, encara que fes més fred de l'habitual.
Els nens van ballar i van gaudir al són dels músics, mentre es repartien caramels, les professores ballaven i els pares no paraven de treure fotos.
De retorn a la guarderia, la processó de nens, majors i professorat es van dirigir des del parc, pujant per l'Av. Burriach, fins a Rda. Catalunya, on van romandre, durant mitja hora més, ocupant el carrer.
Per evitar accidents es va tancar amb tanques aquest carrer, enfront del Tennis, que van ser col·locades pels propis professors ajudats per alguns pares.
On estava la Policia Municipal, la principal missió de la qual hagués de ser protegir als nens i pares de la circulació en aquests dos carrers? Desapareguts. Ho sabien, ja que l'Ajuntament havia deixat les tanques, però probablement, tenien assumptes més importants que vigilar al voltant d'una escola.
Clar que després de veure que cada dia, a la sortida del col·legi, apareix un cotxe de la Policia local per regular el tràfic durant escassos 5 minuts (els nens que surten abans o després d'aquests cinc minuts no importen), no ens estranya la seva absència del passat divendres.
Algú demanarà un dia explicació de què fan els nombrosos efectius dels que es disposa a Cabrera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario