La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

martes, 22 de febrero de 2011

Il·lusió a la platja

El pás a la platja, inundat
Parquing plé











Ahir dilluns, el pàrquing -habitualment buit- situat al costat de Mobles Reunits es trobava pràcticament ple de cotxes, així com el vial d'accés a l'edifici. Serà que l'Ajuntament ha fet cas de les oracions d'els qui anhelem una platja sense vehicles?
Ah, doncs no!!! L'accés a la platja està convertit en un llac i l'entrada és impossible. Així es confirma que la bomba que es va instal·lar en el seu moment per evacuar l'aigua embassada per les pluges no funciona, o al pitjor ni tan sols existeix. Llàstima que una brigada estigui intentant solucionar el problema.
Davant del Club Nautic

Mentrestant, la visió d'una platja sense cotxes és com una il·lusió feta realitat, encara que enfront del club Nàutic, el pantà que han format les recents pluges s'assembla més a un camp de patates que a un suposat passeig.
Uns metres més enllà, en direcció Mataró, i on se suposa que el pas és únicament per a vianants, trobem el sòl (arreglat fa uns pocs mesos) destrossat una vegada més pel pas de vehicles. Algú, suposem que les Autoritats, han obert les cadenes i l'entrada de Costamar per facilitar l'accés.

El teóric espai per a vianants
Resum, no se sap què és pitjor, si obrir el pas de la Riera de Vinyals i que els cotxes envaeixin la zona de Renfe, o tancar-ho i que passin per on només hauria d'haver-hi vianants.
Aprofitant l'obertura, uns altres envaeixen directament el passeig i aparquen on en teoria és impossible. Clar que la vigilància no existeix.
Pobra platja i pobres de nosaltres!
Quin morro!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario