La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

sábado, 19 de febrero de 2011

Velocitat molt variable.

La Generalitat ha modificat des d'ahir la velocitat fixa de 80 Km/h. en els accessos a Barcelona. Concretament, els que accedeixen a la ciutat des de Mataró es troben primer amb el portal on es bifurquen la Pota Nord i l'Entrada per Badalona, on el senyal segueix sent la mateixa d'abans, 100 Km/h.
Seguidament, trobem en l'entrada de Badalona un 120 Km/h prometedor on abans hi havia un 80 km/h. però, als tres kms, l'anterior 80 s'ha substituït per un 100 Km/h. i un parell de kms més endavant, el portal enfront de l'estadi de basket segueix fix a 80 Km/h amb radar de control inclòs. Total, uns cinc kms on es pot córrer una miqueta més. Em sona a aixecada de camisa.
El tema es complica si un pren l'autopista de Sitges. Els cartells de limitació a 80 Km/h fixos en els laterals de l'Autopista s'han substituït per 120 Km/h, però els portals superiors indiquen ara una velocitat variable (se suposa que en funció de la intensitat el tràfic).
Així, el dissabte 19 a les 12 del migdia, un portal mostra en la seva part superior un 90 quan el cartell fix al costat assenyala 120, i 500 metres més endavant, un altre portal assenyala 100 en la seva part superior quan al costat es manté el fix de 120. Un tercer portal torna a marcar 100 en la seva part superior... Total, que no se sap a quina velocitat cal anar ni a la qual estan regulats els radars.
Ja diuen que no hi ha pitjor mentida que dir una mitja veritat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario