La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

martes, 15 de febrero de 2011

La llum al final del túnel

Els moviments d'alguns ciutadans descontents amb l'actual Govern Municipal de Cabrera sembla que són a punt de cristal·litzar en una nova candidatura a les properes Eleccions Municipals de Maig.
El grup ha nascut a la zona del Litoral, principalment entre El Plá i la Franja, i ja està incorporant a gent de Costamar i Bonamar. Confien també a captar descontens del Centre del poble i potenciar així una opció independent amb possibilitats de formar part del nou ajuntament.
Ja han celebrat tres reunions de veïns explicant els seus plans i les raons per donar-se a conèixer. Sense orientació política, però amb idees clares de com millorar el poble i l'estil de gestió imperant fins ara, estan recollint les simpaties de molts, farts d'un Ajuntament delirant que es va allunyar ja fa anys de les necessitats dels veïns, seguint una senda de maons i actuacions sense sentit.
El seu nom és ALTERNATIVA PER CABRERA, i se'ls pot llegir en el Blog alternativapercabrera.wordpress.com. També s'han incorporat a Facebook com Apc, Alternativa per Cabrera.
Els donem des d'aquí el nostre suport i els desitgem tota sort d'èxits, començant pel de guanyar les Eleccions.

2 comentarios: