La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

sábado, 18 de diciembre de 2010

Temes interessants continguts en el POUM


De la lectura, i sobretot, de la interpretació de plànols del POUM original editat en el 2008 i encara pendent de rectificacions abans de la seva presentació a Urbanisme, es dedueixen coses molt interessants pel Plà i la Franja Costanera, que possiblement no són ben conegudes per tots els que viuen per sota de l'Autopista.
Un cop d'ull als plànols de la Franja descobreix que està bastant afectada per Costes i per Medi Ambient. En efecte, entre el Torrent del Molí i la Riera de Cabrera, delimitat per la N-2 i la platja hi ha un gran terreny en el qual no es podrà construir, ja que l'àrea al costat de la carretera serà de PROTECCIÓ PAISATJISTICA, i la resta serà de PROTECCIÓ MARÍTIMA.
A tots dos costats de les dues rieres es preveuen dues àmplies àrees d'aparcament.
Una tercera àrea d'aparcament es preveu a la dreta de la Rambla dels Vinyals, on fins fa poc hi havia una empresa de venda de xemeneies. Sembla clar que el POUM preveu limitar o eliminar la circulació a la platja, vists els pàrquings que es projecten entre la carretera i la platja, a més del ja existent en la Avda de la Mediterrània.
La Franja Costanera pertany en el POUM al sector denominat URd4 Front Maritim. Aquest sector es divideix en dos, denominats Subsectors 1 i 2. El Subsector 1 és la pròpia Franja i el Subsector 2 és la part del Plá de l'Avellá localitzada sobre el col·legi i la zona de les Agudes.
Pròximament, més informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario