La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

lunes, 13 de diciembre de 2010

Sense acabar?

L'obra eterna

El Passeig de la Mediterrània, del com parlàvem l'altre dia, és accessible amb cotxe fins a la seva intersecció amb el carrer Illas Medas, on es trobaven els locals de la Renault, avui en ple enderrocament.
A partir d'allí i fins al Carrefour, el carrer està tallat per a cotxes per algun motiu que es desconeix i les altres tres carrers que envolten al nou pàrquing es troben en la mateixa situació.
Qué manca? Potser l'obra que es pot veure a la foto adjunta i que porta així més de dos anys?
Podria ser que l'Ajuntament necessités el permís dels Grans Magatzems? seria el món a l'inrevés, però el fet que tots els accessos a aquest nou pàrquing estiguin tancats excepte el frontal pot donar una idea que alguna cosa no acaba d'arreglar-se i per tant, el millor és...deixar-ho morir.
Així els turistes podran veure els passejos i jardins d'al voltant plens de porqueria, herbes i desaprofitaments de tot tipus (veure fotos del lamentable estat en l'article "Un passeig moribund" de dies passats). Ha de ser el "dirty style" que impera en algunes zones de Cabrera, allunyades això sí, de Más Terrillo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario