La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

domingo, 12 de diciembre de 2010

1er pas per tenir un Passeig Marítim decent.

 

Evidentment, el primer és trobar diners per finançar el projecte, així que aquí van idees:
a) la platja de Cabrera és l'única amb el privilegi de poder accedir gratuitament fins a la sorra amb el cotxe propi. La solució està en què es pagui un peatge per entrar o un aparcament per romandre allí, pagament que podria estendre's fins a la zona situada al costat de la nau de Mobles Reunits. Més de 1000 cotxes aparquen ara cada dia festiu a l'estiu i entre 100 i 200 ho fan diàriament per l'estació de Rodalíes. Per 3 euros al dia i targetes de 20 estades per 30 €, el càlcul seria més que beneficiós per al poble...i limitaria l'excés de cotxes de cada dia d'estiu.
b) àrees de la platja amb tumbona, matalasset i parasol, per un modic preu para qui ho desitgin. Aquest remei s'ha revelat molt eficaç per mantenir els ingressos  en tots els Municipis amb platja que han fet d'aquest espai un lloc més modern d'estiueig.
c) quiosquets en lloc dels actuals, bandejats ja de qualsevol platja moderna. Construcció fixa, estandarditzada, amb banys, amb espais ocults a la vista per a les escombraries, els contenidors, les caixes de cervesa, etc. Concessió per períodes llargs de diversos anys i no per temporades. Alguns haurien d'obrir almenys tots els caps de setmana.
d) Concessió per a l'accés a determinats serveis com el del Col·lector, que hauran de pagar un cànon anual per passar fins a les seves instal·lacions, incloent el manteniment necessari en cas de deterioració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario