La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

martes, 8 de febrero de 2011

Entrevista a Joan Vilá

Els dissabtes, a les 12 del migdia, Radio Cabrera (107.1 FM)emet una entrevista setmanal de to polític.
Fa dos dissabtes, el conegut periodista Albert Calls, que porta el programa, entrevistava a Joan Vilá, Alcalde actual, sobre alguns temes d'interès.
Va destacar la confirmació que el Club Calypso ha presentat denúncia pel seu tancament fa anys, demandant per lucre cessant un import de cinc milions d'euros. De moment, l'Ajuntament ha posat el tema en mans dels serveis jurídics, als quals ja ha avançat varis milers d'euros per a les despeses inicials.
Així tots els ciutadans haurem de pagar al final una decisió personalista de l'anterior Alcalde, el qual sembla ser no es va assessorar degudament o simplement, no es va assessorar. Esperem que l'assumpte no prosperi i només hàgim de pagar costes perquè...algú s'imagina que el nostre poble hagi de pagar de les Arques Municipals semblant quantitat? Significaria poc menys que la fallida immediata del Municipi en favor d'una activitat que tothom rebutja, però a la qual sembla impossible parar.
Clar que ja ens agradaria saber com l'amo de tan sinistre negoci ha fet els càlculs del "lucre cessant" i com ho demostrarà davant un jutge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario