La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

jueves, 27 de enero de 2011

Paciència

"Paciència" és el titular de l'editorial del Butlletí Municipal. L'Alcalde de (part de) Cabrera de Mar demana paciència a tots els ciutadans per totes aquelles coses que desitja executar i no li deixen, amb les entitats autonòmiques i provincials que no coneixen els autèntics problemes del poble, amb els qui han obligat a cancel·lar l'autobús a Vilassar, etc.
Finalment, demana a tots "siguem pacients, però mantinguem intacta nostra voluntat d'avançar i de no renunciar als nostres objectius...".
Belles paraules!

 I, ¿què hi ha de la paciència dels habitants del poble amb el seu ajuntament?Un parell de pàgines més endavant, ens convencen de l'encertat de les polítiques de protecció oficial, de les quals tots estem convençuts, encara que en CiU no ho sàpiguen. I tal com diuen, insisteixen que els que "hem estat acollits" hem d'acceptar ara el Conveni La Genera per acollir als que vindran després.
O sigui, o La Genera, o els fills del poble hauran d'anar a dormir sota el pont. ayayay... comença a ser sospitosa tanta insistencia.
Els que van ser "acollits" han de veure ara com es destrueix el perfil d'un àrea de 1000 habitants, posant en el mitjà de la zona un parell de paredasses de tres altures quan abans l'ajuntament no permetia ni tan sols construir habitatges pareats amb golfa. Quin morro!!!

Nosaltres si que som pacients!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario