La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

viernes, 7 de enero de 2011

Habitatges per un tub (segona part)

D'acord amb la Llei d'Urbanisme de Catalunya, tots els Plans d'Ordenació Urbanística han de comptar amb una Memòria Social, i la corresponent al POUM de Cabrera no deixa dubte de les intencions dels nostres regidors.
La Llei diu que els habitatges de protecció pública seran com a mínim un 20% del sòl edificable de nova implantació.
D'altra banda, cal reservar també un 10% del sòl per a habitatges en règim concertat.
Finalment, cal reservar igualment un cert sòl per a habitatges dotacionals públiques, un 10% en el POUM del poble.
Sumant m2 previstos per a habitatges nous i aplicant els percentatges anteriors, apareixen gens menys que 64.000 m2 per a habitatges d'algun dels tipus anteriors, equivalents a 649 habitatges, de les quals 152 serien de "aprofitament mitjá", 344 serien de "protecció" i 152 més, "concertades".
Sembla ser que 650 habitatges socials, que equivalen a 1.900 habitants dels 2.700 que es preveuen dins de 16 anys, no semblen suficients als nostres regidors, ja que després de la redacció del POUM, van escometre la negociació amb el Tennis La Genera, buscant 37 habitatges socials més a part d'altres 37 lliures.
Pregunta ximple: Amb tant habitatge "social", qui comprarà habitatges lliures? I si no es compren habitatges lliures, d'on sortiran els m2 per fer les protegides? Ah!!! potser les compraran els que vénen de fora, mentre els fills de Cabrera aprofitem els habitatges socials.
Gràcies als nostres dos Alcaldes i al nostre assessor d'Urbanisme que vetllen per nosaltres i pels nostres fills, encara que més sembla que han trobat la mina especulativa que va destrossar tants municipis d'aquest país...

No hay comentarios:

Publicar un comentario