La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

martes, 23 de noviembre de 2010

Els contenidors d'escombraries del Plà.

En els últims tres anys, Vilassar de Mar ha passat del fatídic PAP (porta a porta, el sistema de recollida d'escombraries amb el qual ningú estava d'acord) a la seva completa eliminació i substitució per contenidors alineats i distribuïts en la població, que en l'actualitat s'estan canviant de nou en els punts més estratègics pels moderns contenidors enterrats en filera dels quals, arran de terra, sólament sobresurt la boca.
En l'ampliació del Plá que va tenir lloc fa ja cinc o sis anys, els veïns sol·licitem que la urbanització tingués ja en compte els contenidors enterrats, la qual cosa era considerablement fàcil i poc costós perquè calia pavimentar els carrers que havien estat anteriorment camps de cultiu.
Tal petició no va ser escoltada en el seu moment per l'Ajuntament. Excuses poc clares com que els contenidors enterrats precisen de camions de recollida diferents als existents (però sí que hi havia contenidors enterrats a la plaça del poble, enfront del propi Ajuntament) van fer que finalment, tot el Plà s'omplís de contenidors, alguns d'ells instal·lats davant mateix dels habitatges quan hi havia espai públic suficient per no molestar als veïns.
Han passat els anys, i és el moment de reivindicar de nou els contenidors enterrats. Ara ja són la solució que s'aplica en tots els pobles del Maresme, i el Plà no pot quedar-se enrere.
Falten pocs mesos per a les eleccions, estarem atents a les promeses de cada Partit referents a la modernització del mobiliari urbà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario