La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

miércoles, 27 de octubre de 2010

El nou mapa urbanistic de Catalunya

Sobre la base de la informació oferta per la Vanguardia diumenge passat sobre el nou Mapa Urbanístic de Catalunya posat a la disposició de qui desitgi consultar-ho, és fàcil trobar Cabrera de Mar i per descomptat el Plà de l’Avellà. N'hi ha prou amb utilitzar el cercador per trobar la comarca del Maresme i en ella, el nostre poble.
El primer que crida l'atenció és la distància física entre el Mapa urbanístic del centre del poble i les àrees del Plá i de la Franja Costanera. Qui no conegui la zona podria creure que es tracta de dos pobles diferents ja que no existeix gens urbanitzat entre tots dos i la distància és significativa. D’aixó parlarem un altre día.
Apropant-se amb el zoom, s'observen dues àrees totalment diferents en el Plà, la segona de les quals correspon a l'última urbanització duta a terme en els últims anys. I aplicant capes per descobrir la Classificació del Sol, s'observa que la zona que podríem cridar Plà “antic”, les últimes files de cases de la qual ja van a complir els 20 anys de vida, estan classificades com a “SOL URBÁ CONSOLIDAT”.
Si sobre aquesta capa de Classificació s'aplica la de Qualificaciò, apareix clarament que La Genera és “EQUIPAMENTS”.
Vist això, i des de la falta de coneixements que la majoria té sobre possibles requalificacions, és possible que un “SOL URBÁ CONSOLIDAT” tingui un “EQUIPAMENT” que demà l'alcalde pugui convertir en “SOL URBÀ”?
I si és així QUÈ ÉS EL QUE ESTÀ CONSOLIDAT”???

No hay comentarios:

Publicar un comentario