La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

martes, 11 de enero de 2011

Preparant-se per a les Municipals

Comencen a notar-se moviments dels diferents Partits que van a concórrer en les properes Eleccions Municipals del Maig vinent 2011.
A Cabrera, el principal Partit de l'oposició ja ha remès un qüestionari a través d'una revista afí, amb l'objectiu de disposar d'informació directa dels possibles electors, i ha convocat als veïns a una reunió en el Centre Civic per definir els temes que seran eix de la seva campanya.
També el duo governant sembla que es mou, però poc. Fidel a la seva teoria simplona que el bon treball del dia a dia no es vé, doncs això, no es vé. Però de sobte han començat a arreglar tanques, substituir alguna rajola trencada des de feia temps, etc etc. Potser és que el dia a dia ho volen convertir en la campanya promocional. No obstant això, el Plá si recorda les coses que han fet...en contra, tals com el carril-bici, la cancel·lació de les festes, el Conveni La Genera.
El partit restant, missing de moment.
Clar que podrien aparèixer nous candidats que animessin les Eleccions, aquests que estan farts d'un estil de govern més propi de cacics del segle passat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario