La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

miércoles, 20 de octubre de 2010

El politic y el seu descredit


Club de Tenis La Genera

El carril-bici
Andrés Trapiello, a la seva pàgina habitual del Magazine de La Vanguardia ens proposa que els polítics se sotmetin a un examen sobre la seva capacitat abans de dedicar-se a la professió, com a única via possible per evitar el descrèdit que cau sobre la classe política davant la nefasta gestió i forma de procedir de molts d'ells.Pren com a exemple “El Polític” d'Azorín, per definir les virtuts de qualsevol que es dediqui a tan ambigus menesters.
I considerant que els nostres governants són també, desgraciadament, polítics, podem aplicar-los l'examen per extensió, incloent a els qui, des dels Ajuntaments, pretenen servir a la Comunitat i tantes vegades aconsegueixen el contrari.
L'actual equip de Govern de Cabrera no passarà a la història per la seva contribució a la millora del Plà de l’Avellà, ni pel seu estil democràtic ni per la seva actitud dialogant, comunicativa i transparent: la seva tossuderia a dur a terme actuacions urbanístiques que ningú desitja malgrat qui pesi li col·loca en l'antítesi del model d'Azorín.

Això sí, desacreditats, però sense interès per rectificar, i com a exemples sagnants de la seva fatídica gestió, dos exemples que els ciutadans no obliden:
a) El carril-bici, despropòsit i ridícula mostra de com es gasta els diners dels contribuents en un absurd que ningú va voler, ningú va demanar i tots rebutgen. La seva presència des de fa un any als nostres carrers és un insult a la intel·ligència.
b) El Conveni de la Genera, mostra de com es comercia amb els espais per a equipaments que són un dels béns de la nostra Comunitat.El que s'ha dit, si els haguéssim pogut examinar abans

No hay comentarios:

Publicar un comentario