La frase rodona

Cap home ès bastant bó per governar a uns altres sense el seu consentiment.
Abraham Lincoln.



En la majoria dels casos la ignorància és una cosa superable, ja que no sabem perquè no volem saber.
Aldous Huxley

viernes, 1 de octubre de 2010

Denuncia al Sindic de Greuges

El Sindic de Greuges és el defensor dels ciutadans a Catalunya enfront dels presumptes abusos per part de l'Administració Pública. Gaudeix de gran prestigi i les seves decisions han estat sempre apreciades per la seva imparcialitat i independència política.
La Plataforma en defensa dels Espais Publics de Cabrera de Mar, integrada per l’Associació de Veïns del Plà de l’Avellà, Veïnat de la Franja Costanera de Cabrera de Mar, Associació Cultural Allioli, Plataforma d’Opinió Cívica de Cabrera de Mar, en nom i representació de les seves Associacions respectives i dels veïns i ciutadans del Plà de l'Avellà, ha presentat recentment una denúncia de l'anomenat "Conveni La Genera" davant el Sindic, sol·licitant l'anul·lació d'aquest Conveni.
Recordem que aquest acord pretén cedir 12000 metres quadrats de sòl destinat a equipaments a una empresa privada, mentre es requalifica una altra zona d'equipaments per destinar-la a edificació d'habitatges. Una decisió de l'actual equip de Govern de Cabrera de Mar rebutjada per la majoria de veïns del Plá.

No hay comentarios:

Publicar un comentario